Voederwinning

In het voor- en najaar zorgen wij voor snel en gedegen voederwinning, waarbij wij in een totaalpakket alles aan kunnen bieden: van inzaaien tot en met oogsten en verwerken. Dankzij onze moderne machines kunnen we vele hectares per dag bewerken.

Gras en hooi
Wij gaan maaien, schudden en wiersen. Daarna kunnen we het gras inkuilen met onze opraapsnijwagen of ronde en vierkante balen maken. Ook kunnen we natuurlijk het gras in kleine hogedrukbalen persen

Maïs
Met onze nieuwe Monosem maïszaaimachine met frontbak voor een optimale gewichtsverdeling, zaaien wij snel en vakkundig uw maïs in 12 rijen tegelijk op gps. 

Bij de oogst zorgen wij dat uw maïs op een goede manier wordt ingekuild, zodat u het hele jaar kwaliteitsvoer heeft.

Onze machines, drie Claas Jaguar hakselaars, pletten werkelijk elke korrel. We kunnen dagelijks een groot areaal maaien omdat de machines beschikken over een rij-onafhankelijke Claasbek. Het transport naar de inkuillocatie gaat met silagewagens en eventueel kippers. Het inkuilen gebeurt met onze shovel met dubbelluchtbanden, waarmee de kuil optimaal wordt gedicht zodat de kwaliteit gegarandeerd blijft. 

Fotoalbum Voederwinning