Transport

Transport hoort er voor ons vanzelfsprekend bij. Wij beschikken over moderne vrachtwagens en kunnen uw goederen of materialen transporteren naar iedere gewenste plaats. Graag vertellen wij u meer over alle transportmogelijkheden.

Mesttransport
Wij zijn gespecialiseerd in drijfmesttransport en het materieel is daarop afgestemd. De tankauto's beschikken over een weegsysteem en fraudebestendige monsterapparatuur met hieraan gekoppeld een agr/gps systeem.
Onze combinaties zijn inzetbaar op korte en lange afstand. Op de plek van bestemming kunnen we de mest opslaan in een container of direct uitrijden met de injecteur.

Overig
Wij kunnen voor u in onze tankwagens alle vloeibare non-food stoffen rijden, zoals water of zuiveringsslib.

Voor het verplaatsen van uw machines of ander materieel staan onze diepladers voor u klaar. Hebt u een partij grond of zand te vervoeren? Voor dergelijk transport zetten wij graag onze kipper in. Deze heeft een inhoud van 25 m3 en voorzien van een afdekzijl.

Klein stukgoed kan vaak makkelijk vervoerd worden met onze knijperauto. Deze vrachtwagen heeft een eigen autolaadkraan en voor het beladen is dus geen extra shovel of kraan nodig.

Containers: opslag en vervoer
Praktisch en veilige opslag regelen wij voor u met onze containers. Deze containers variëren qua inhoud variërend van 6 - 40 m3; afhankelijk van het doel van de opslag kunt u kiezen uit open of dichte containers. Onze eigen containerauto brengt de containers bij u en wanneer u een vrachtje in de container naar een andere locatie wilt laten transporteren, is dat natuurlijk voor ons ook geen probleem.


Neem contact met ons op